29 Kasım 2014 Cumartesi

YENİ OKUL YENİ BLOG

Selamün Aleyküm
Herhalde bloğu yazmaya başladığımdan beri en uzun arayı verdik. Bunda yeni yıla inşaatla başlama, bayram telaşı, okul açılışı vb şeylerin  yanı sıra her zaman yakındığım internet hızının yavaşlığı da etkili oldu tabi. Neyse şükür kavuşturana diyelim. Az önce yazdığım gibi bu sene inşaat(lar)la başladı. İşlerin yavaş yürümesi, konteynırın limandan geç çıkışı bizi biraz strese soksa da okulumuzu (az da olsa eksikleriyle) eğitim öğretime yetiştirdik çok şükür.
Kurban bayramı geçen 2 senede olduğu kadar hareketli olmasa da yine de bereketli oldu. Gelen misafirlerimiz ve buradaki arkadaşlarımızla yine güzel bir kurban bayramı geçirdik.
Annelerinin ve bizim yoğunluğumuzda çocuklarla çok fazla aktivite yapamadık bu yaz. Geldiğimizin ilk haftalarında  bir kaç kez okyanus keyfi ve terastaki oturmalarımız hariç tabi. Onlar biraz şikayetçi olsalar da bu durumdan güzel geçirdikleri yaz tatilinin motivasyonuyla devam ediyorlar hala hayatlarına güzel bir şekilde. Aslında yazacak o kadar çok şey var ki insan hangisini yazacağı şaşırıyor ve nihayetinde bir şey yazamıyor. Ben de bu kadarla iktifa edeyim şimdilik ve daha sonraki yayınlara bişeyler bırakayım. Daha ayrıntılı foto ve yorumlar için facebook ve twitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Kalın sağlıcakla...
Okul binamız (açılmak üzereyken)

Okul binamız (Eğitime başladıktan sonra)

Çocuklarla bayram kahvaltısı

Arkadaşlarla bayram

İnşaat zamanındaki perişaniyetim

Konteynırlar çok bekletti bizi

İşler düzene girince, PSP keyfi

Enes ve kum sanatı

Beyaz tenler çocuklara farklı geliyor