9 Ocak 2013 Çarşamba

Ara biraz uzun oldu sanki!!!

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba;
Uzun bir ara çünkü, okulumuzda 3 haftadır evde de yaklaşık 2 haftadır internetimiz yoktu. Sebep altyapı çalışmaları imiş, inşallah bundan sonra daha hızlı bağlantılarımız olur. Bugün yeni bir Türkçe dersi görüntümüz var. Öğrencimiz ev eşyalarını okuyor ve okutuyor. Burada öğretmenlerin en çok yaptırdığı şey; topluca tekrar etme. Dersler özellikle ilkokulda daha çok bu şekilde işleniyor. Bu arada biz bir dönemi bitirdik, ikincisine başladık. Tabi eğitim burada 3 dönem. Araya birkaç tane de resim serpiştirdik. Enes ile Harun'un ezeli dostluğunu ve ebedi rekabetini gösteren 1-2 fotoğraf ile Zafer  abi'den önce kendi üzerimde denediğim Darra (bu arada Zafer abi; sizi de darralı görmek isteriz:) ve ekmeğini sudan çıkaran insan manzaraları falan...Neyse sözü fazla uzatmadan fotoğraflarımıza geçelim... Herkese selamlar.
not:(Görüntü en altta )
S.erdil
İkindi vakti taze balıklar

Buranın en güzel yanı; her yerde namaz kılan insanlar görebilirsiniz
Titanic!

Enes'in boyu kadar balık

Ezeli rekabet,
Ebedi dostluk:)

Yerel kıyafet içinde s.erdil

Terasta Aralık ayının son günlerinde mangal keyfi



5 yorum:

  1. abi Allah size darralar içinde genişlik vermiş elhamdulillah

    YanıtlaSil
  2. Feyzanur YILDIRIM13 Ocak 2013 21:16

    Hayırlı günler Sezgin Hocam ben Mersin'den Feyzanur Yıldırım,
    Size Türkiye'den selamlar gönderiyoruz.Fotoğraflarınızdan çocukların da yeni yurtlarına alıştığını görebiliyorum :).Allah yardımıcınız olsun ,Allah ülkenizden çok uzaklarda yaptığınız hizmeti inşallah kabul etsin..
    Hacer Hocama çok selamlar onu çok özledik.
    Allah'a emanet olun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Feyza. Teşekkür ederiz. Çocuklar çok şükür iyiler ve dil öğrenmede bizden de ileriler. Geçen hafta karnelerini aldılar ve yeni olmalarına rağmen sınıf ortalamasında bir notları var. Bizden de Mersin'e ve oradakilere selamlar inş.

      Sil
  3. hiç yakışıyomu o kadar eti tek başınıza yemek haci abi ya adam bi davet eder boyum kadar balıklar falan dünya size güzel valla!!!!
    biz burda yokuluk içerisinde koşturak siz orda gezin eğlenin mükafat aynı olmaz herhalde:):):)
    hadi gendiize eyi bağın bağalım........... Allah'a emanet olun selamlar.........

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayna'da abi söylüyordu; buraya gelen herkese bu güzel yemekten yedirebiliriz diye. Ben de aynısını söylüyorum; siz gelin kebiş sizin... Mükafatı Allah bilir. Burak'a ve diğerlerine selamlar...

      Sil